Diary of an IT Guy #AnakBinus

Build Bridges, not Walls. Collaboration Forever!

Hargaan Indung Bapa Anjeun!

leave a comment »

Ibu kagungan Putra, tah putra teh kudu nyahoeun ieu teh indung aing wajib tanggung jawab, ceuk putra teh ieu bapa aing, aing kudu tanggung jawab
lain tanggung jawab dahareun nana wae, tapi tanggung jawab harga dirina jeung kahormatan nana

Tong waka nyalahkeun budak, lepat urang we . .. naon lepatna cing..ibu teu aya martabat jeung teu aya wibawa dipayuneun putrana lepat ibu ku anjeun bongan baheula ibu teu kungsi ngarhagaan ka indung bapana

kangjeung nabi dadawuh kitu : Pikanyaah anak anjeun teh, yen lamun anak teu nyaah ka anjeun eta teh wayahna bongan anjeun teu nya’ah ka anak– ngan lamun anak teu ngahargaan ka anjeun, eta teh bongan anjeun bareto teu kungsi ngahargaan ka indung bapa anjeun

Written by isal

11 Juni 2010 pada 15:10

Ditulis dalam Obrolan

Tagged with , , , ,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger menyukai ini: